Sunday, September 7, 2014

Pram blanket ~ Vaunupeitto

I have been lucky this year, twice!!! I had a fortune of getting two beautiful nieces this summer, could not be more excited. I decided to make a pram blanket with broomstick lace. I bought a big needle to help with it and I went on. I used a piece of flannel on the back and made a simple edge. For the parent's preferences the colors were non-gender oriented, at least I was hoping so. I could not resist some pastels and I just had to get the monkeys there.

To find out how to do the broomstick lace, there are tons of Youtube videos, not that complicated.



Olen tänä kesänä ollut harvinaisen onnekas ja minusta on tullut täti kahdelle maailman suloisimmalle tyttövauvalle. Päätin tehdä vaunupeiton varrasvirkkauksella. Ostin ison puikon ja siitähän se sitten lähti. Päätin laittaa flannellisen kankaan taustalle ja virkkasin yksinkertaisen reunan. 
Ja sitten vuorossa oli jotain muuta. Vahempien toivomuksesta värit olivat sukupuolen puolesta suhteellisen neutraalit, tai ainakin toivon että onnistuin siinä. Tosin en pystynyt vastustamaan pikkuisen pastellisävyjä ja apinoidenhan nyt oli ihan pakko päästä mukaan.

Varrasvirkkaukseen löytyy pilvin pimein ohjeita Youtubesta, ja monimutkaiselta näyttävä tekniikka on itse asiassa oikein yksinkertainen.

No comments:

Post a Comment